Assortiment

Ruime ervaring in houtbouw en gebruik van A-kwaliteit materialen
Doordat wij geen hoge overhead kosten hebben kunnen wij u voor al onze diensten concurrerende tarieven aanbieden. Wij zijn meer dan 10 jaar actief in de houtbouw waardoor wij alle kneepjes van het vak beheersen. Om een optimaal resultaat te bereiken maken wij gebruik van A-kwaliteit materialen. Wij houden ons voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied om zo de best haalbare dienstverlening te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.

Flexibiliteit en duidelijke offertes
Ook kunt u rekenen op onze flexibiliteit. Mochten de werkzaamheden dit noodzakelijk maken of wilt u dat het werkproces of uw gezinsleven zo min mogelijk verstoord wordt dan werken wij ook in de avonduren en op zaterdag. Ons motto is ‘afspraak is afspraak’. Daarom zijn onze offertes altijd vrijblijvend en glashelder zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Houtbouw is onze passie. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een degelijke en duurzame afwerking van al onze producten. Wij werken met oog voor detail om voor u het perfecte product te realiseren.

Als veelzijdige vakman produceren wij ook schuren in elke gewenste maat en uitvoering. Houtskeletbouw zorgt ervoor dat de schuur binnen een realistisch tijdschema wordt geplaatst. Is de schuur niet bestemd voor de opslag van goederen maar voor recreatie dan kan deze worden voorzien van zonnepanelen en de aanvoer van gas en aanleg van elektra.

Erg tevreden. Nette offerte en conform afspraak geplaatst. Zeker aan te bevelen
Zeer tevreden over de plaatsing en correcte afhandeling! Dikke merci!
Prima bedrijf, die de schuttingen rond ons vakantiehuis hebben gezet. Snel geregeld en alles op afgesproken tijd hebben neergezet. Flexibel gereageerd op onze wensen waar de schutting precies moest komen. Top gedaan.