Assortiment Aanbouwveranda’s

Aanbouwveranda’s

Wil je meer meer beschut zitten of langer buiten zitten achter je woning? Dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. Deze veranda is open, maar door het dak ben je beschermt tegen mindere weersomstandigheden. Zo wordt buiten verbonden met binnen. En kun je ook als het minder weer is, toch heerlijk buiten zitten.

Houten aanbouwveranda

Als u achter uw huis wat meer beschut of langer buiten wilt zitten, dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. De verana is open, maar door het dak bent u beschermt tegen fel zonlicht, wind en regen. Zo kunt u ook als het minder weer is, toch buiten zitten. U kunt er ook bijvoorbeeld tuinmeubelen of een barbecue onder plaatsen, zodat ze droog staan. Voordeel van een aanbouwveranda is dat deze in Nederland vaak zonder vergunning gebouwd mag worden. Trendhout heeft ruime keuze in standaard aanbouwveranda’s, maar ook maatwerk is mogelijk. Onze dealers helpen u graag bij het samenstellen van de aanbouwveranda die aan al uw wensen voldoet.

Aanbouwveranda bouwpakket

Standaard worden de aanbouwveranda’s als bouwpakket geleverd. Dankzij een duidelijke handleiding is de aanbouwveranda snel en eenvoudig te plaatsen. Ook worden natuurlijk alle bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. U kunt de aanbouwveranda ook laten opbouwen, mocht u daar zelf de tijd of gelegenheid niet voor hebben. De aanbouwveranda kan snel en deskundig bij u op locatie worden geplaatst. Aan u dus de keuze: zelf aan de slag of laten doen.

Een aanbouwveranda kunt u ook voorzien van een veranda hek. Voor een mooie uitstraling of om de looproute te stroomlijnen. Wilt u liever een overkapping die niet aan huis vastzit dan kunt u ook kiezen voor een buitenverblijf met plat of zadeldak of een kapschuur. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen deze van wanden, Steel Look deuren en ramen worden voorzien. Neem contact op met Trendhout zodat wij u kunnen doorverwijzen naar een van onze dealers.

Erg tevreden. Nette offerte en conform afspraak geplaatst. Zeker aan te bevelen
Zeer tevreden over de plaatsing en correcte afhandeling! Dikke merci!
Prima bedrijf, die de schuttingen rond ons vakantiehuis hebben gezet. Snel geregeld en alles op afgesproken tijd hebben neergezet. Flexibel gereageerd op onze wensen waar de schutting precies moest komen. Top gedaan.