Houtbouw Goedegebure

Onze diensten

Logo Houtbouw Goedegebure

Houtbouw Goedegebure in Oostdijk

Bij Houtbouw Goedegebure in Oostdijk bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan diensten op het gebied van houtbouw. Welk object u ook wenst, wij beschikken over een ruime werkplaats waar wij deze prefab kunnen bouwen. Vervolgens worden de objecten bij u op locatie in heel Zeeland geplaatst.

Het plaatsen van schuttingen

Wij hebben ons andere gespecialiseerd in de productie en plaatsing van erfafscheidingen. Er zijn verschillende mogelijkheden die volledig aansluiten bij uw persoonlijke smaak. Veel gevraagd zijn hout-beton constructies. Hierbij worden betonnen palen in de grond aangebracht waartussen houten panelen worden aangebracht. Deze schuttingen hebben een bijzonder fraaie uitstraling. Ook plaatsen wij massief houten schuttingen van duurzame houtsoorten zoals hardhout, grenen en douglas. Geeft u de voorkeur aan een schutting van massief beton? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vanuit onze werkplaats worden de schuttingen binnen één dag op uw erf geplaatst. De schuttingen kunnen in alle afmetingen en vormen worden geproduceerd. Informeert u naar de mogelijkheden.

Het plaatsen van schuttingen
Overkappingen

Overkappingen

U kunt ons ook inschakelen voor de plaatsing van degelijke overkappingen. Informeert u naar de vele mogelijkheden.

Aangezien wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij concurrerende tarieven hanteren. Bent u dus op zoek naar een ervaren bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in diverse soorten houtbouw? Zoekt u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden.

Contact ons

Veranda's en schuren

Om meer van het buitenleven te kunnen genieten met een riant uitzicht op uw tuin kunt u ons inschakelen voor de plaatsing van een veranda. U bent beschermd tegen regenval en kunt ook op dagen dat de weersomstandigheden minder ideaal zijn buiten verblijven.

Ook realiseren wij voor u schuren in alle gewenste afmetingen. Deze kunnen dienen als opslagruimte maar ook voor recreatie. In het laatste geval kunnen wij deze voorzien van alle voorzieningen die een prettig verblijf mogelijk maken. De schuren worden gebouwd in onze eigen werkplaats van duurzame houtsoorten en in uw tuin geplaatst.

Veranda's en schuren
Eigen spuitcabine voor optimaal resultaat

Eigen spuitcabine voor optimaal resultaat

Naar aanleiding van vragen uit de markt hebben wij geïnvesteerd in een spuitcabine. In opdracht van groothandels in hout kunnen wij hiermee schuttingen in grote aantallen in de gewenste kleur spuiten. Ook partijen deuren worden in onze spuitcabine in de grondverf gezet en vervolgens in de gewenste kleur gespoten. Een zeer effectieve methode waarmee een snel en glad resultaat wordt bereikt.

Contact ons

Aanbouwen en opbouwen

Wilt u de ruimte van uw woning vergroten? Dan is een door ons geproduceerde en geplaatste aanbouw een prima oplossing. Wij gaan met u in gesprek om zo te bepalen welk doel en welke vorm de aanbouw moet krijgen. De plaatsing en alle bijkomende werkzaamheden worden door onze professionals tot in de puntjes verzorgd.

Dakkapellen

Om meer ruimte te creëren en een betere lichtinval te realiseren plaatsen wij dakkapellen op maat. Stel dat u uw zolder niet langer als opslagruimte wilt gebruiken, maar deze wilt benutten als extra woonruimte of een werkkamer dan is een dakkapel hiervoor een prima oplossing.

Contact ons
Aanbouwen en opbouwen
Overige houtbouw

Overige houtbouw

Wij hebben een passie voor hout. In onze fabriek maken wij alles wat met hout te maken heeft, denk daarbij ook aan houthokken, tuinbankjes of traptreden.

Wilt u een degelijke houten trap geplaatst hebben in uw pand en wilt u zich verzekeren van maatwerk en oog voor detail? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij luisteren goed naar uw wensen en produceren en plaatsen de trap die aan uw verwachtingen voldoet. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten zodat u een trap aanschaft die aansluit bij de rest van uw interieur.

 

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Vreijenpolderstraat 1, 4415 AH Oostdijk

06-51536740

info@houtbouwgoedegebure.nl

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.

Menu

Onze folder